Witold Kepinski - 06 april 2017

NGINX introduceert NGINX Plus Certified Modules voor partners

NGINX introduceert NGINX Plus Certified Modules voor partners image

NGINX, platform achter sites en applicaties voor het web toepassingen, heeft NGINX Plus Certified Modules geintroduceerd. Certified Modules zijn oplossingen die voor NGINX-partners zijn ontwikkeld en de kracht van NGINX Plus moet versterken.

De modules bieden specifieke functionaliteiten voor klanten op het gebied van o.a. veiligheid, identiteit , toegangsbeheer (IAM), detectie en meer. NGINX Plus Certified modules moeten klanten meer zekerheid dat de NGINX-partner ontwikkelings- en reviewprocessen door NGINX hebben ondergaan.

NGINX Plus gecertificeerde module worden gebouwd, getest en geverifieerd door de partner.  Deze modules zijn succesvol gebleken na een strenge test suite en andere certificeringen die vereist worden door NGINX.  Ze functioneren al volledig en moeten klaar zijn om te worden ingezet in elke omgeving, zowel on-premise als in de cloud. Bovendien wordt elke gecertificeerde module geleverd met directe ondersteuning van de partner.  

Phusion

Een aantal partners heeft de NGINX Plus certificering al behaald voor hun modules, onder andere DeviceAtlas, Forgerock, Phusion, Ping Identity, Stealth beveiliging en Wallarm. Ook Phusion, een internationaal bedrijf met hoofdvestiging in Nederland heeft de module al behaald."Als ontwerpers van Passenger, weten we dat klanten topprestaties, stabiliteit en geavanceerde monitoring willen in hun web- en applicatieservers. We vinden certificering belangrijk omdat we deze waarden herkennen bij NGINX en de voordelen willen aanbieden van NGINX Plus voor onze klanten”, aldus Hongli Lai, CTO van Phusion.

“NGINX Plus is snel uitgegroeid tot een bekend standaard platform voor bedrijven om goed presterende en schaalbare applicaties te leveren. Gezien de snelle groei is het logisch dat de partners bouwen aan specifieke oplossingen als aanvulling op het bestaande platform.  Ze willen ook aantonen dat hun oplossingen getest zijn en gecertificeerd zijn om te werken met NGINX Plus.”, aldus Paul Oh, Head of Business Development bij NGINX, Inc.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!