Save the date: Copaco HPE Event Transforming IT
07-04-2017 | door: Redactie

Save the date: Copaco HPE Event Transforming IT

Op woensdag 19 april 2017 zijn channel partners van harte welkom op het HPE event ”Transforming IT” in het Nationaal Militair Museum in Soest. Deze dag legt Copaco de focus op de transformatie van IT oplossingen de komende jaren. Samen met HPE, Microsoft en Veeam informeert Copaco naast server, networking en storage oplossingen over de toegevoegde waarde die u kunt bieden aan uw klanten en de manieren waarmee Copaco partners kan ontzorgen.

Laat u inspireren door het verhaal van Copaco en HPE. Daarnaast zijn er verschillende sprekers die u bijpraten over HPE oplossingen, toekomstvisies en de vele manieren waarop we u kunnen ondersteunen in de strijd om de gunst van de klant.

Gastspreker is Dirk Zeelenberg, hij zal vanuit zijn ervaring als acteur ‘transformatie’, of te wel omgaan met veranderingen, vanuit zijn eigen ervaring belichten. Verandering kan enerzijds zorgen voor weerstand, maar anderzijds juist de basis zijn voor succes.

Inschrijven kan hier.

U ontvangt als gecertificeerde HPE partner met learning ID voor elke sessie drie HPE Knowledge Credits, of te wel in totaal 12 HPE Knowledge Credits.

Terug naar nieuws overzicht