Cisco biedt nieuwe certificeringen en trainingen
07-04-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco biedt nieuwe certificeringen en trainingen

Cisco biedt nieuwe certificeringen en trainingen voor partners die klanten helpen verder te groeien in het digital business tijdperk. Komende maanden zal Cisco met nog meer certificeringen komen om de 3 miljoen wereldwijde Cisco-specialisten te trainen in zaken zoals Internet of Things (IoT), cloud, data analytics, business modellen en security.

Het gaat om certificeringen rond applicatie development en netwerk programmering die partners moet helpen met meer software-gebaseerde kennis Bijvoorbeeld voor het leveren van software-defined networking en meer automation in het netwerk. Hierdoor kunnen partners hun klanten helpen aan een nieuwe architectuur die hen helpt verder te groeien in de digitale transformatie.

Enkele nieuwe certificeringen zijn:

Network Programmability Design and Implementation Specialist (NPDESI): voor netwerkspecialisten

Network Programmability Developer Specialist (NPDEV): voor applicatie specialisten die software ontwikkelen op infrastructuur. Gaat ook via de Cisco DevNet community van aangesloten developers.

Als een partner slaagt voor het NPDEV of NPDESI examen, dan worden ze automatisch weer gecertificeerd voor de Cisco Certified Network Associate (CCNA) en Cisco Certified Network Professional (CCNP) certificeringen.

NPDESI en NPDEV trainingen en examen worden afgelegd door Cisco Learning Partners zoals Global Knowledge, NetMasterClass en Skyline.

Cisco DNA

Rond Digital Network Architecture (DNA) is er het nieuwe DNA Implementation Essentials (DNAIE).

Er komt een 5-daagse DNAIE boot camp en e-learning programma rond Cisco DNA.

Programming for Network Engineers (PRNE) is voor netwerkspecialisten die leren hoe ze taken kunnen automatiseren.

Lees meer in de Cisco blog van Antonella Corno.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie