Witold Kepinski - 07 april 2017

Mulesoft wil met beursnotering 220 miljoen dollar ophalen

Mulesoft wil met beursnotering 220 miljoen dollar ophalen image

MuleSoft, aanbieder van software integratie platform, heeft een beursnotering gedaan en hoopt zo 220 miljoen dollar op te halen. Hiermee wil het bedrijf meer van zijn op Java gebaseerde Anypoint Platform verkopen waarmee applicaties snel te integreren zijn.

MuleSoft wordt geleid door ceo Greg Schott en is een leider in de Gartner 2016 Magic Quadrant for Integration Platform-As-A-Service samen met Dell Boomi, Informatica, SnapLogic en Jitterbit. Het bedrijf heeft 700 werknemers (oa in Nederland) en klanten zoals Accenture, Coca-Cola, Netflix, Salesforce en Tesla. In 2016 werd een omzet van 188 miljoen dollar gehaald, een groei van 70 procent. Er wordt wel nog verlies geboekt.

Datacon

Het MuleSoft Anypoint Platform biedt een service-oriented architectuur (soa), Software-as-a-Service integratie en API-beheer. Het Anypoint Platform is volgens de Nederlandse partner Datacon een Stage Event Driven Architecture (SEDA). Hierdoor kan naast een ESB patroon te hanteren voor de implementatie ook gekozen worden voor andere patronen, zoals microservices, API's en batch processen zo meldt Datacon.

Door: Witold Kepinski

Enterprise_Integration Platform as a Service.jpg

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!