Fujitsu World Tour 2017 doet 12 juni Inn Style in Maarsen aan

10-04-2017 | door: Redactie

Fujitsu World Tour 2017 doet 12 juni Inn Style in Maarsen aan

Het Fujitsu World Tour 2017 vindt op 12 juni plaats bij Inn Style te Maarssen. Registreer hier vandaag en zet de datum in je agenda. 

Het thema voor Fujitsu World Tour 2017 is “Human Centric Innovation: Digital Co-Creation”. “Co-creatie” is altijd al belangrijk geweest in Fujitsu’s werkwijze zo meldt de leverancier. In een digitale wereld wordt het een voorwaarde: het brengt voorheen niet verbonden expertisegebieden samen waardoor innovatie ontstaat en schaalbare waarde wordt gecreëerd. De Fujitsu World Tour maakt het mogelijk om uit eerste hand te horen hoe Fujitsu organisaties helpt de ‘digital dots’ met elkaar te verbinden. Beleef met ons een dag vol inhoudelijke discussies en kennisoverdracht onder ICT-experts. 

Human Centric Innovation: Digital Co-Creation

Bekijk het voorlopige programma en overige informatie op de event website.

In een wereld van voortdurende digitale transformatie moeten organisaties snel leren, snel acteren en snel opschalen. Niemand kan dit alleen doen. Fujitsu gelooft dat het hebben van de juiste technologiepartner essentieel is om te reageren op digitale disruptie. Dit vereist een mix van technologische expertise met de business en inzichten van uw organisatie. Al vele jaren werkt Fujitsu samen om de bedrijfsprocessen van organisaties te moderniseren en nieuwe diensten en producten te ontwikkelen, met inzet van een zo breed mogelijk portfolio van IT-oplossingen en partnerschappen om klanten verder te helpen. Door toepassing van diensten en technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie, IoT, Cloud en Security creërt Fujitsu inspirerende digitale transformatieprojecten en brengen deze in de praktijk, aldus de leverancier.

Keynote Fujitsu CTO Joseph Reger

Dr. Joseph Reger heeft een focus op Internet of Things, Industrie 4.0, Digital Transformation en Machine Learning (Artificial Intelligence). Joseph, een gerenommeerd industrie-expert en visionair, is bedreven in het voorspellen van de IT-trends die de grootste impact op de toekomst van het bedrijfsleven zullen hebben. Get inspired.

Labs Battle

Vanuit Fujitsu's thema co-creatie lanceert het bedrijf een samenwerking tussen startups en Fujitsu. Dit nieuwe platform is gecreëerd om matchmaking en co-creatie mogelijk te maken. Dit jaar geeft Fujitsu tien startups op het gebied van e-health, e-climate en e-fintec de ruimte om hun concepten en innovatie te pitchen tijdens de dag en deel te nemen aan een “Panel Battle” op ons hoofdpodium. Meer details volgen over hoe bezoekers deze jonge ondernemers kunt ontmoeten.

Arjen Lubach

De "Grand Finale" zal verzorgd worden door een zeer veelzijdig persoon. Hij is een Nederlandse komiek, satiricus, televisiepresentator, producer, schrijver en acteur en werd wereldberoemd nadat zijn filmpje over Donald Trump "America first, Netherlands second" wereldwijd viral ging. Fujitsu is er dan ook trots op om Arjen Lubach te mogen ontvangen als gast en spreker. Get inspired

Schrijf u nu in!

Terug naar nieuws overzicht
Software