Witold Kepinski - 10 april 2017

Advantive medewerker Rick Van Rousselt is benoemd tot MVP

Sinds 1 april 2017 is Rick Van Rousselt, Managing Consultant bij Advantive, benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Office Servers & Services. Rick heeft de MVP-status verkregen dankzij zijn excellente kennis van Office 365 / SharePoint en zijn enthousiaste manier van kennis delen met de Office 365 community.

“Rick heeft zich de afgelopen jaren verdiept in Office 365 en SharePoint en zijn kennis continu met vakgenoten gedeeld. Dit doet hij altijd met veel passie en plezier. Daarnaast is Rick sinds maart dit jaar ook actief als bestuurslid van de Belux Information Worker User Group (BIWUG). De MVP-titel heeft Rick dan ook dubbel en dik verdiend”, zegt Yves Vuurstaek, zaakvoerder van Advantive België.

De MVP-titel wordt door Microsoft toegekend aan een selecte groep IT-specialisten. Voorwaarde is dat de IT-specialist beschikt over buitengewone kennis van en praktijkervaring met Microsoft solutions. Bovendien moet de IT-specialist deze kennis weer met de Microsoft community delen. Rick spreekt regelmatig op diverse events en seminars, zoals Office 365 Engage. Ook blogt hij op persoonlijke titel over SharePoint, Office 365 en de Cloud.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!