All-flash storage specialist Tegile krijgt 33 miljoen dollar kapitaalinjectie
11-04-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

All-flash storage specialist Tegile krijgt 33 miljoen dollar kapitaalinjectie

All-flash en hybrid-flash storage specialist Tegile heeft een kapitaalinjectie van 33 miljoen dollar gekregen. De nieuwe investeringsronde werd geleid door Western Digital. Tegile maakt gebruik van Western Digital technologie zoals SSD en controller cards. Ook wordt er gebruik gemaakt van SanDisk SSDs en kaarten. 

Tegile heeft nu 178 miljoen dollar opgehaald zo meldt ceo Rohit Kshetrapal (foto). Het bedrijf, dat in Nederland met een lokaal team acief was en dat kort daarna werd opgeheven, richt zijn pijlen op Nimble Storage dat nu in handen is van HPE.

Flash Storage

Tegile biedt één complete flash platform, met ondersteuning voor all-flash en hybride storage. Er is een mogelijkheid om de all-flash configuratie uit te breiden met disks als slechts extra capaciteit nodig is. Door deze hybride aanpak hoeven resellers slechts gecertificeerd te zijn voor één systeem. Tegile biedt verder deduplicatie en compressie op flash en disk. Er is ondersteuning voor belangrijke protocollen zoals Fibre Channel, iSCSI, CIFS en NFS.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht