Canon printportfolio uitgebreid met nieuwe i-SENSYS-series

14-04-2017 | door: Witold Kepinski

Canon printportfolio uitgebreid met nieuwe i-SENSYS-series

Canon, speler in imaging solutions, breidt haar portfolio i-SENSYS-printers en -MFP’s uit. De i-SENSYS MF730- en i-SENSYS MF630-serie MFP’s en de i-SENSYS LBP650- en i-SENSYS LBP610-serie laserprinters worden gekenmerkt door een compacte vormgeving en ondersteunen het kantoor aan huis, maar ook kleine en middelgrote ondernemingen. De i-SENSYS MF730-, i-SENSYS MF630-, i-SENSYS LBP650- en i-SENSYS LBP610-serie zijn vanaf juni in heel Europa leverbaar.

De nieuwe modellen zijn volgens Canon uitgerust met intelligente functies om te helpen bij het stroomlijnen van workflows voor documentproductie. De i-SENSYS-modellen gebruiken een nieuwe engine-technologie om te printen met een snelheid van 27 pagina’s per minuut en geselecteerde modellen maken in één passage binnen enkele seconden een dubbelzijdige scan.

De MFP-modellen en de LBP654Cx zijn uitgerust met een 5-inch kleuren touchscreen dat de navigatie naar de belangrijkste functies gemakkelijk maakt. De overzichtelijke indeling en interactie zorgen voor korte bedieningstijden. Daarnaast beschikt de gebruikersinterface over verbeterde graphics en helpschermen, die het beheer van de workflow vereenvoudigen en het onderhoud tot een minimum beperken. Ook het gebruiksvriendelijke Qwerty-toetsenbord maakt de invoer van gegevens gemakkelijk zo beweert Canon.

Workflow

Binnen bedrijven wordt de behoefte aan een snelle inzetbaarheid steeds belangrijker. De nieuwe printers en MFP’s ondersteunen dit met ingebouwde technologie die flexibiliteit toevoegt aan print- en scanfuncties. De Application Library Function ondersteunt met één druk op de knop het personaliseren van geavanceerde workflows. Gebruikers kunnen zo periodieke opdrachten opslaan en met één druk op de knop laten uitvoeren. Hierdoor verloopt het delen van informatie veel gemakkelijker en efficiënter.

Printing

De i-SENSYS-modellen ondersteunen de digitale werkomgeving met een directe wireless peer-to-peer verbinding, zonder dat dit invloed heeft op de beveiliging van het netwerk. De compatibiliteit met de Canon mobile-app, Canon’s PRINT Business, AirPrint, Mopria en Google Cloud printplatformen betekent dat teams print- en scantaken kunnen uitvoeren zonder daarvoor een pc of laptop in te schakelen. Dankzij een verbeterde functionaliteit van de MF Scan Utility kunnen zij doorzoekbare pdf-bestanden maken, gescande bestanden toevoegen aan e-mailberichten en documenten rechtstreeks naar cloud services verzenden.

Terug naar nieuws overzicht