André Lodewijks wordt Citrix Channel Director Western and Southern Europe

12-04-2017 | door: Witold Kepinski

André Lodewijks wordt Citrix Channel Director Western and Southern Europe

André Lodewijks, voorheen Manager Channel Benelux bij Citrix, heeft een nieuwe functie met bredere internationale focus. Hij is nu Channel Director Western and Southern Europe bij Citrix. Lodewijks was eerde channel manager bij Citrix Benelux. Eerder was Lodewijks distributiemanager Benelux. 

Lodewijks ondersteunt channel partners in hun business transformatie. Er liggen volgens een recent onderzoek van Citrix en Canalys veel kansen in de markt. Bijna de helft (46%) is bezig de business aan te passen aan veranderingen in de branche.

Big Data en IoT

Lodewijks: "De IT-branche maakt een van de grootste veranderingen door in haar geschiedenis. Nieuwe en innovatieve technologieën dagen de grote spelers uit en zorgen voor hoog klantverloop. Desondanks voorspellen de channel partners een jaar van aanzienlijke groei, waarin cloud een van de belangrijkste aanjagers is. Partners verschillen van mening over de potentie van opkomende technologieën als Big Data en het IoT, maar als het gaat om het aanbod van cloud services is de boodschap duidelijk: het is tijd voor actie."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software