SAP partner Serac ondersteunt Amac met zijn Apple winkels en Repair Center

12-04-2017 | door: Witold Kepinski

SAP partner Serac ondersteunt Amac met zijn Apple winkels en Repair Center

Serac won onlangs de Best SAP Business One Value Added Reseller award. Serac werd gewaardeerd voor een aantal projecten waar SAP oplossingen worden ingezet. Zo levert Serac met Sap Business One een omnichannel oplossing aan Amac die Apple Premium Reseller winkels heeft in Nederland.

Amac is een snelgroeiende Apple Premium Reseller met ruim 46 winkels verspreid over Nederland, inclusief de recent overgenomen iCentre winkels en Apple Repair Center.

Database

Amac biedt Apple producten en diverse Apple accessoires aan. Op een drukke dag worden er zo’n 7.000 transacties met 18.000 regels verkocht via Retail XML en verwerkt in de database van SAP Business One. Serac heeft Amac op het gebied van IT ondersteund tijdens overnames en het openen van nieuwe winkels.

Beheer

Serac verzorgt sinds 2010 de Private Cloud van Amac, waaronder de B2C, B2B en B2E Magento webshops, het volledige ICT-beheer en de scanoplossing voor magazijnbeheer. De XML/EDI koppeling op basis van serienummers met leveranciers is voor Amac als reseller heel belangrijk voor het inkoopproces en aftersales.

Lees meer op de site van Serac: https://www.serac.nl/referenties/amac/97

Terug naar nieuws overzicht
Software