Witold Kepinski - 13 april 2017

Solace en Yenlo helpen klanten rond 'Digitale Transformatie'

Solace, leverancier van open data movement technologie en Yenlo, een integratie specialist gericht op de uitvoering van de moderne open source-technologieën, heeft veen samenwerkingsverband aangekondigd om bedrijven te helpen bij het omarmen van de digitale transformatie van hun bedrijfsprocessen.

De deskundigheid van Yenlo en het werken met technologieën zoals WSO2, MongoDB, Hadoop en Apache Spark, en Java-technologie in het algemeen, is een aanvulling op Solace’s waarde als speler in het verplaatsen van open-, schaalbare, data technologie.

Cloud & Datacenters

Het omarmen van het gebruik van deze gevarieerde opensource technologieën met een flexibele microservices gebaseerde architectuur die een brug slaat tussen cloud en datacenters, maakt integratie en gegevensverkeer tussen services een kritieke succesfactor voor ondernemingen, aldus de twee partners. Als data niet kan stromen, kan het bedrijf niet functioneren. De juiste technologieën gecombineerd met de juiste implementatie-ervaring maakt bedrijven op voor succes en legt de basis voor de volgende generatie agile-architecturen. "Met dit partnership kunnen we samen de ‘best-in-class oplossingen’ voor ‘Digital Transformation’ leveren “, zegt Ruben van der Zwan (foto), CEO, Yenlo. “Bijvoorbeeld voor Smart City en Smart Transportation initiatieven, waar Solace' ondersteuning biedt voor REST, Qpid en Paho API’s en wat ze een perfecte partner maakt om onze klanten te bedienen.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!