Fortado biedt preventieve IT Security dienstverlening van Guardian360

13-04-2017 | door: Witold Kepinski

Fortado biedt preventieve IT Security dienstverlening van Guardian360

Om ICT-bedrijven in staat te stellen om beter in te spelen op deze sterk toenemende cyber security bedreigingen voor het MKB heeft Fortado recent een distributie overeenkomst afgesloten met Guardian360, de Nederlandse leverancier van preventieve IT-securitydiensten. ICT-bedrijven kunnen hierdoor naast Cloud, Connectivity, Mobility en Telecom diensten nu ook Security diensten afnemen bij Fortado.

White hat hacking, vulnerability scans, penetration tests, Phishing as a Service (het zelf versturen van phishing mailberichten om de IT-security discipline van medewerkers te testen); met Guardian360 zijn deze professionele diensten betaalbaar af te nemen op basis van een maandelijkse fee. Hoge investeringen in specifieke IT-security oplossingen behoren hiermee tot het verleden.

MKB

Eddy Gijssel, oprichter en directeur van Fortado: “MKB bedrijven vragen steeds meer aan hun ICT-leverancier om hun zo breed mogelijk te ontzorgen op het gebied van ICT. Om aan deze behoefte van hun klanten te voldoen kopen ICT-bedrijven steeds meer diensten in bij meerdere ICT-providers en leveranciers. Hierdoor verliezen ICT-bedrijven hun focus op de markt en op hun bestaande klanten. Fortado neemt deze marktoriëntatie en inkoopactiviteiten over van ICT-bedrijven, zodat zij zich volledig kunnen richten op het optimaal bedienen van hun klanten. Guardian360 is voor Fortado een belangrijke toevoeging aan haar portfolio, omdat Fortado met Guardian360 nu ook een professionele en betaalbare IT-security dienstverlening kan aanbieden aan haar partners.

Security

Jan Martijn Broekhof (foto), oprichter en directeur van Guardian360: “MKB bedrijven hebben behoefte aan betaalbare en professionele IT security diensten om zichzelf te beschermen tegen internet criminelen. Zij kloppen hiervoor in toenemende mate aan bij hun huidige ICT leverancier. Fortado biedt deze ICT bedrijven met Guardian360 de mogelijkheid om adequaat en zonder hoge voorinvesteringen op deze behoefte in te spelen.

Terug naar nieuws overzicht
Security