Syneto hyperconverged infrastructure beschikbaar bij Hammer
18-04-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Syneto hyperconverged infrastructure beschikbaar bij Hammer

Syneto, een leverancier van hyperconverged infrastructure en Hammer, distributeur van value-add Storage oplossingen, hebben een pan-Europese distributie-overeenkomst afgesloten. Met deze samenwerking zal Hammer de hyperconverged producten van Syneto aan haar portfolio toevoegen.

Door samen te werken met Hammer zal Syneto haar marktpositie kunnen verstevigen bij MKB (Kleine en Middelgrote Bedrijven) en ROBO (off-site kantoren/bijkantoren) en daarnaast ook het klantenbestand in EMEA uitbreiden. In deze nieuwe samenwerking kunnen Hammer en Syneto oplossingen naar bedrijven brengen die een brede waaier van sectoren dekken, waaronder onderwijs, productie, engineering en design, gezondheidszorg, openbare besturen, financiën, media en detailhandel.

Hyperconverged

Deze distributieovereenkomst volgt op de recente lancering van de hyperconverged productfamilie van Syneto, de HYPER Serie 3000. Deze zijn voorzien van een ingebouwde disaster recovery en bestaan uit drie hybride of één all-flash-model, deze systemen zullen het portfolio van Hammer aanzienlijk uitbreiden en de mogelijkheid geven flexibiliteit te bieden aan kleine en middelgrote bedrijven zo melden de twee bedrijven.

"Syneto is de meest recente fabrikant die het groeiende hyperconverged aanbod wat Hammer verbreedt en richt zich op de behoeften van MKB's en ROBO's evenals van de kleine tot middelgrote datacentermarkten Hammer heeft kennis, ervaring en een uitzonderlijke staat van dienst in het naar de markt brengen van de nieuwste innovatieve opslag- en infrastructuuroplossingen in heel Europa", zegt Rick Dudson, VP Sales EMEA bij Syneto.

Data

Met het aanbieden van een hyperconverged architectuur zijn de systemen van Syneto ontworpen om de uitdagingen van data management, implementatie van virtuele applicaties, bruikbaarheid en dataherstel waarmee bedrijven heden ten dage het meest mee worden geconfronteerd aan te pakken. Samen kunnen Syneto en Hammer gebruiksvriendelijke hyperconverged infrastructuren bieden die de traditionele beperkingen van data management en implementatie van virtuele toepassingen wegnemen en tegelijkertijd sterke economische voordelen bieden. “Hyperconverged is een nieuw concept voor de MKB-markt. Met de Hyper Serie 3000 van Syneto moeten kleine en middelgrote bedrijven niet langer meer aparte servers, compute, opslag, netwerken en software aanschaffen om het allemaal te beheren. Nu kunnen ze dit alles met één enkel product hebben,” zegt Gerard Marlow, General Manager - OEM en Whitebox Storage bij Hammer.

Infrastructuur

“Het belang, de snel groeiende vraag en de implementatie van hyperconverged infrastructuren moet niet worden onderschat. De Hyper Serie 3000 van Syneto is geschikt om aan deze eisen in kleinere omgevingen te voldoen, een marktsegment waarop wij ons, en veel van onze resellers, in het bijzonder op richten. Een aantal value-add resellers hebben inderdaad al navraag gedaan naar aanleiding van deze overeenkomst.”

Jason Beeson, Commercieel Directeur bij Hammer voegt eraan toe: “Onze relatie met Syneto biedt ons een uitstekende gelegenheid om het hyperconverged aanbod uit te breiden tot een geheel nieuwe markt - de kleine en middelgrote bedrijven voor wie de kosten van hyperconverged systemen op bedrijfsniveau te hoog werden bevonden.”

Terug naar nieuws overzicht
Software