Wouter Hoeffnagel - 18 april 2017

Duale praktijkgerichte HBO opleiding System and Network Engineering in september van start

Naar aanleiding van enthousiaste reacties van een aantal deelnemers en leden starten DHPA en ISPConnect met een duale praktijkgerichte HBO opleiding System and Network Engineering. De opleiding wordt aangeboden onder de vlag van Cloud IT Academy.

De opleiding wordt aangeboden in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HvA). De opleiding gaat in september 2017 van start. In het eerste schooljaar neemt een door de DHPA en ISPConnect geselecteerde groep van 20 studenten deel aan de opleiding. 

Bekendheid van de hosting sector vergroten
De Cloud IT Academy zorgt voor:

  • Meer bekendheid van de hosting sector;
  • Betere afstemming tussen het onderwijs en het bedrijfsleven;
  • 1 dag college, een persoonlijk ontwikkelprogramma en supervisie;
  • Instroom van jonge talenten die na afstuderen direct klaar zijn voor een baan in de hosting sector.

De DHPA en ISPConnect zijn voor deze opleiding op zoek naar partners die studenten voor vier dagen per week een leerwerkplek willen bieden. In totaal hebben betrokken bedrijven acht leerwerkplekken beschikbaar gesteld, wat betekent dat er nog twaalf leerplekken worden gezocht. Wilt u zich inzetten voor talent van morgen en studenten opleiden passend bij de eisen van uw organisatie? Stel dan een leerwerkplek beschikbaar. Kijk voor meer informatie in de flyer of neem contact op met Marcel Schilders.

CloudITAcademy_flyer_A4.pdf

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!