Floris Hulshoff Pol - 17 april 2018

Customer Success Clinic 2018

Op donderdag 24 mei vindt weer een nieuwe editie van Customer Success Clinic 2018 (#CSC18) plaats bij SPANT! in Bussum. Customer Success Clinic is hét jaarlijkse evenement voor business- en IT-executives die geïnformeerd willen worden over de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied digital customer engagement. Dit jaar luidt het thema "The digital heart of doing business".

Customer Success Clinic is het event voor en door executives, met als doel inzichten te verkrijgen uit de markt en te luisteren naar verhalen van peers door middel van interactieve executive tables, strategische masterclass sessies en de bijzonder inspirerende keynote presentaties van onder meer business executives Frank Scholte (Prominent)Emile Das (Vattenfall/Nuon)Ron Meijer (Kiwa) en Niels Roos (Microsoft).

Actuele onderwerpen zijn onder meer Customer Experience, Insights & Analytics, IoT & Data-driven marketing en Microsoft Dynamics 365.

Op 24 mei kunt u opnieuw profiteren van de mogelijkheid om kennis op te doen van experts en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden in een levendige en betrokken omgeving, noteer daarom deze datum alvast in uw agenda. 

De ticketverkoop is al van start gegaan. Wilt u alvast kaarten reserveren? Registreer hier.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!