19-04-2017 | door: Redactie

Jabra introduceert Speak 710 draagbare speakerphone

Jabra, speler professionele communicatie- en geluidsoplossingen, brengt de Jabra Speak 710 uit. Deze premium, draagbare speakerphone combineert een subliem HiFi-geluid met hoogwaardige Unified Communications en is daardoor geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik, aldus Jabra.

De Jabra Speak 710 is speciaal ontworpen met het oog op kenniswerkers die veelvuldig via conference calls samenwerken en regelmatig onderweg zijn, zoals C-level executives. De Jabra Speak 710 is een speakerphone met een omni-directionele microfoon met een bereik tot zes tot twaalf personen in dezelfde ruimte, vijftien uur batterijtijd en een HiFi-speaker voor kristalheldere gesprekken. Het nieuwe familielid van de Speak-serie is ontworpen met een slimme feature die het mogelijk maakt twee apparaten draadloos met elkaar te verbinden met slechts één druk op de knop aldus Jabra.

Unified Communications

Door het inbrengen van een plug-and-play werkt de Jabra Speak 710 met alle typen smart devices. Het integreert met alle Unified Communications-platformen, waardoor de behoefte aan een numeriek toetsenbord verdwijntHet compacte ontwerp biedt een geïntegreerde vouwstand voor extra flexibiliteit. Met de bijgesloten dongle is via USB of Bluetooth binnen enkele seconden verbinding te maken met een smart device of laptop. Dit levert een bereik op tot 30 meter met laptops en tot 10 meter voor smartphones.

Om de C-level executives regelmatig ook te helpen ontspannen, kan met de Speak 710 eenvoudig worden overgeschakeld van gesprekken naar muziek. Er kan bovendien eenvoudig verbinding worden gemaakt met een online stream dienst of een muziekbibliotheek op een mobiel apparaat.

Kenmerken & specificaties

Speakerphone gemaakt voor spraak, muziek en multimedia

Omni-directionele microfoon voor het 3600 oppikken van audio

HiFi grade audio kwaliteit

Tot 15 uur batterijduur

Bereik tot 6 personen in dezelfde ruimte

Connectiviteit in enkele seconden: USB, Draadloos (Bluetooth® of met PC dongle)

30 meter lang draadloos bereik met PCs, 10 meter met smartphones

Plug & play-oplossing met intuitieve call control op het apparaat

Draadloze linking optie met een extra apparaat voor volledige stereo ervaring of om het bereik in de vergaderruimte te vergroten tot 12 personen

Slimme interactie met persoonlijke digitale assistant - MS Cortana, Siri of Google Now met een druk op de Smart button

Compatibel met alle toonaangevende UC platformen – Gecertificeerd voor Avaya, Cisco, Skype for Business en meer

Kensington lock ondersteuning en online onderhoud

Bekijk meer op www.jabra.nl/speak710

Terug naar nieuws overzicht
Mobility