QSight IT kiest voor Leadgate als online marketing partner
20-04-2017 | door: Witold Kepinski

QSight IT kiest voor Leadgate als online marketing partner

QSight IT, een Nederlandse IT specialist op het gebied van (cyber)security issues, storage en netwerkoplossingen heeft gekozen voor Leadgate voor de verdere uitrol van haar online marketing diensten. Dit melden Jeffrey de Graaf, CMO bij QSight IT, en Sjors Teeuwen (foto), Sales en Marketing Directeur bij Leadgate Europe.

Leadgate ondersteunt QSight in marketing strategie, online advertising, website optimalisatie en marketing automation. De organisatie QSight IT is eind 2016 ontstaan uit een fusie tussen Onsight en Qi ict waarmee de grootste Nederlandse cybersecurity organisatie is ontstaan. Toen de fusie concrete vormen aan begon te nemen is Leadgate gevraagd ondersteuning te geven voor de nieuwe marketingstrategie van QSight. Na een succesvol verlopen traject is besloten Leadgate verder in te zetten als online marketing partner voor QSight IT.

Leadgate is een online marketing specialist specifiek gericht op IT organisaties. Voor organisaties als networking en software vendoren, distributeurs, resellers en detacheerders biedt Leadgate Marketing as a Service abonnementen waarbij de organisaties ondersteund worden in hun lead generatie.

QSight IT en Leadgate werken samen aan een IT evenement: Explore IT 2017. Inschrijving voor dit event zijn nu geopend, meld u hier aan.

Terug naar nieuws overzicht