Witold Kepinski - 20 april 2017

CAK selecteert Myler voor inhuur IT-specialisten en contractbeheer

Myler is, binnen het aanbestedingstraject van het CAK, geselecteerd als één van de zeven leveranciers voor het leveren van IT-professionals. Tevens zal Myler alle flexibele IT-contracten van het CAK beheren. De opdracht heeft een looptijd van 1 jaar, met 3 opties tot jaarlijks verlengen. Met ingang van 15 april 2017 biedt Myler opnieuw zijn IT-expertise aan het CAK aan.

Voortbordurend op een succesvolle bestaande relatie (afgelopen 4 jaar) met het CAK waarin uitgebreide relevante kennis over de organisatie is opgebouwd door de jaren heen, is Myler een zeer krachtig inhuurapparaat voor het CAK. Myler, het nummer één online netwerk voor IT-professionals, geeft binnen het partnership met het CAK wederom invulling aan de flexibele schil van de organisatie.

Beheer

 

Myler zal met name zijn expertise als IT Sourcing Partner gebruiken om de vraag naar IT-oplossingen binnen het CAK te vervullen. Naast het invullen van de flexibele schil van het CAK zal Myler ook het beheer van de IT-contracten organiseren. Myler is geselecteerd voor het tweede perceel. Met de groeistrategie van Myler is opnieuw de toevoeging van het CAK in haar klantenportfolio een zeer gewenste ontwikkeling, aldus Geo van der Wilk (foto), CEO van Myler: “Na de geslaagde samenwerking tussen Myler en het CAK de afgelopen vier jaar, zijn we bijzonder content deze te kunnen continueren. We kijken wederom positief naar de toekomst met het CAK, waar we binnen dit partnership onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren.”

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!