Witold Kepinski - 20 april 2017

SAP certificeert delaware voor S/4HANA 1610

SAP certificeert delaware voor S/4HANA 1610 image

Onlangs lanceerde softwareontwikkelaar SAP zijn nieuwste versie: S/4HANA 1610. delaware is de eerste implementatiepartner in Europa die hier certificering voor heeft ontvangen.

Met deze certificering bevestigt SAP dat delaware diepgaande kennis heeft van de 1610 versie en in staat is deze kennis over te dragen aan haar klanten, aldus Roel Winter, partner bij delaware Nederland: “Bij delaware willen we altijd vooroplopen. Daarom hebben wij een sterke focus op nieuwe SAP-implementaties. Deze vroege certificering toont dat we de juiste kennis in huis hebben om nieuwe en huidige klanten te helpen met de implementatie van de nieuwste functionaliteiten van SAP. We zijn erg trots op deze certificering.”

 “S/4HANA is de oplossing die in de historie van SAP het snelst door de markt geadopteerd is,” aldus Raimond van het Reve (foto). Als Directeur voor het Partnerkanaal en General Business binnen SAP Nederland onderstreept hij het belang van deze adoptie door SAP-partners. “Delaware heeft zeer overtuigend aangetoond dat ze S/4HANA 1610 volledig beheersen. De certificering is dan ook van harte verdiend.”

User Experience

De nieuwe SAP-versie heeft een volledig vernieuwde user experience (UX). Met deze vernieuwde interface en vereenvoudigde usability wordt de leercurve voor gebruikers nog korter. Omdat er minder trainingen nodig zijn om het systeem te gebruiken, kunnen implementatietrajecten verkort worden. Verder is er gewerkt aan het vereenvoudigen van de technische structuur. Naast lagere kosten, resulteert dit in het sneller beschikbaar hebben van data, sneller data kunnen doorzoeken en het minimaliseren van batchverwerkingen, aldus Roel Winter.

Innovatiekracht

Binnen 1610 is er de mogelijkheid om gepersonaliseerde dashboards te bouwen. De UX is gericht op werken met apps. Gebruikers krijgen notificaties toegestuurd wanneer er acties zijn die opvolging vragen. Er kan daarnaast gewerkt worden met direct geïntegreerde rapportages. Deze worden automatisch vertaald naar acties die vervolgens in de vorm van notificaties naar anderen verstuurd worden. Dit alles zorgt voor een plezierige gebruikerservaring, aldus Roel Winter.

Bedrijven in de food-, chemicals- en maakindustrie maken met behulp van delaware een quickstart met hun implementatie. “Met deze certificering weten klanten dat ze niet alleen de innovatiekracht van SAP ter beschikking krijgen, maar ook de branche-kennis van delaware in deze markten,” aldus Winter.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!