Tintri start nieuw cloud certificeringsprogramma
20-04-2017 | door: Witold Kepinski

Tintri start nieuw cloud certificeringsprogramma

Tintri, speler in zakelijke cloud-platforms, start een nieuw cloud-certificeringsprogramma. Het Tintri Certified Cloud Expert (TCCE)-programma richt zich op partners die hun cloud-activiteiten naar een hoger plan willen tillen en oplossingen met toegevoegde waarde willen ontwikkelen. Dit programma volgt kort na de ontvangst van recente brancheprijzen die blijk geven van de waardering van het channel voor de zakelijke cloud-oplossingen van Tintri.

Het nieuwe programma vormt een aanvulling op bestaande certificeringsprogramma’s van Tintri: Tintri Certified Sales Professional (TCSP), Tintri Certified Solution Engineer (TCSE) en Tintri Certified Solution Expert (TCSX).

Cloud Expert 

Het Tintri Certified Cloud Expert (TCCE)-programma dicht een gat in de markt door partners in staat te stellen om cloud-diensten aan hun klanten aan te bieden. Verder kunnen partners zich van de concurrentie onderscheiden door op te treden als strategisch adviseur en kansen benutten om advies- en integratiediensten met toegevoegde waarde aan te bieden. Het TCCE-programma werd ontwikkeld op basis van best practices van klanten en partners van Tintri met succesvolle cloud-implementaties, aldus Eric Berry, vice president Channel Operations bij Tintri.

Orchestration 

Het cloud-certificeringsprogramma van Tintri omvat een combinatie van online training, toegang tot het laboratorium (voor het oplossen van problemen en in de praktijk toepassen van ideeën) en evaluaties van automatiseringsoplossingen door een panel. De certificering heeft onder meer betrekking op de implementatie van clouds, automatisering, orchestration en scripting.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud