Redactie - 21 april 2017

Anthony de Weever, Jilbert Ebrahimi en Stephan Trapenberg aan de slag bij CoolProfs

Anthony de Weever, Jilbert Ebrahimi en Stephan Trapenberg aan de slag bij CoolProfs image

IT-dienstverlener CoolProfs voegt een nieuwe consultant en twee junior consultants toe aan zijn team. De OutSystems Elite Partner ziet de vraag naar maatwerk IT-oplossingen hard groeien en breidt daarom uit. De nieuwe medewerkers, Anthony de Weever (57), Jilbert Ebrahimi (23) en Stephan Trapenberg (26) werken op projectbasis voor klanten van CoolProfs aan het ontwikkelen van bedrijfkristische maatwerk applicaties en adviseren hen daarbij over zaken als het applicatielandschap, architectuur en gebruiksvriendelijkheid (UX).

De drie nieuwe medewerkers hebben een IT-achtergrond en gingen direct zelfstandig aan de slag bij klanten van CoolProfs. Ze werken met het Rapid Application Development (RAD)-ontwikkelplatform OutSystems. Hiermee kunnen razendsnel kwalitatieve (mobiele) applicaties worden ontwikkeld.

De Weever is sinds 1985 actief in de IT. Hij was onder meer in dienst bij Sterling Software waar hij als presales consultant werkte met IEF, Composer en Cool:Gen. In 2000 ging De Weever als presales consultant EMEA aan de slag bij CRM-vendor Siebel Systems. Toen dit bedrijf in 2006 werd overgenomen door Oracle, ontwikkelde De Weever zich hier verder in zijn vakgebied. Volgens De Weever komt de ervaring die hij bij Oracle opdeed met onder meer integraties van CRM-systemen in verschillende sectoren, zoals telecom en finance, hem nu erg van pas bij CoolProfs: ‘Het cloudbased datamodelleren met OutSystems om applicaties te bouwen, is bekend terrein voor mij.’

Voor Trapenberg is dit zijn eerste baan na zijn opleiding Bedrijfskundige Informatica aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Trapenberg: ‘Ik ben heel blij dat ik voor mijn eerste werkervaring bij CoolProfs van start kan. Het is een hechte groep mensen bij wie ik me meteen thuis voelde en die me ook direct in staat stelden zelfstandig bij klanten aan de slag te gaan.’ Trapenberg werkt momenteel aan een applicatie voor het Rotterdamse vervoersbedrijf RET om informatie over de omgeving van haltes, zoals toegankelijkheid voor rolstoelen en straatmeubilair, inzichtelijk te maken in één systeem.

De Amsterdammer Ebrahimi volgde de opleiding IT Management - een van de zes stromingen van de opleiding Technische Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam. ‘De combinatie van IT en business spreekt mij vooral aan, en bij CoolProfs komt dit uitstekend uit de verf.’ Voordat Ebrahimi bij CoolProfs startte, werkte hij bij hostingbedrijf SaaSplaza als End Customer/Partner Accountmanager.

CoolProfs-directeur Eric ten Harkel is blij met de nieuwe aanwinsten: ‘We zijn verheugd dat we deze drie collega’s bij onze organisatie mogen verwelkomen. Hun bevlogenheid en spirit passen uitstekend bij CoolProfs en versterken de nieuwe koers die we onlangs hebben ingezet.’

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!