Ruckus Wireless tweakt SmartZone OS met geoptimaliseerde UI
21-04-2017 | door: Witold Kepinski

Ruckus Wireless tweakt SmartZone OS met geoptimaliseerde UI

Ruckus Wireless, onderdeel van Brocade, heeft versie 3.5 van het SmartZone Operating Systeem gepresenteerd. De nieuwe versie versterkt het portfolio van high capacity controllers, inclusief de SmartZone 300 (SZ300) apparatuur, die eveneens wordt geïntroduceerd.

Met meer dan 30 nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, maakt SmartZone OS 3.5 het voor IT makkelijker dan ooit om de eindgebruikerservaring te verbeteren en beveiliging en beleid beter af te stemmen op verschillende gebruikersgroepen. De nieuwe functies maken het voor organisaties en dienstverleners ook mogelijk complexe netwerk architecturen en bedrijfsmodellen met meerdere lagen eenvoudig en veilig te implementeren, zo beweert Ruckus.

Data

Het SmartZone portfolio omvat apparatuur met hoge capaciteit voor grotere bedrijven en dienstverleners - SZ300 en virtual SmartZone High-Scale (vSZ-H) - en SmartZone 100 (SZ100) en virtual SmartZone Essentials (vSZ-E) voor middelgrote ondernemingen. De virtual SmartZone Data Plane (vSZ-D) werkt samen met de virtual control en management apparatuur voor gedistribueerd dataverkeer met hoge doorvoersnelheid. Sinds de introductie in 2015 zijn de SmartZone controllers in meer dan 2000 ondernemingen en dienstverleners ingezet. Inmiddels worden er al meer dan 600.000 acces points mee beheerd aldus Ruckus.

Terug naar nieuws overzicht