Witold Kepinski - 25 april 2017

Betty Blocks meldt meer omzet

Betty Blocks, een Nederlandse aanbieder van rapid application development, meldt meer omzetgroei over het eerste kwartaal van 2017. Exacte cijfers geeft het bedrijf niet.

Betty Blocks zegt te groeien door het groeiend aantal partnerships en meer internationale klanten. De wederkerende omzet groeide met meer dan honderd procent. Nieuwe gebruikers die werden opgetekend zijn onder andere Sligro Food Group, Tele2 en de Gemeente Amsterdam.

Het Betty Blocks partner netwerk groeide met 120 procent zo meldt Chris Obdam (foto), CEO van Betty Blocks. Het bedrijf organiseerde in februari een goed bezocht klantevenement in Amsterdam.

Betty Blocks Zal verder later vanuit een nieuw kantoor opereren. Bot Bouwgroep bouwt de komende maanden aan de Pettemerstraat 7 een kantoorpand van ruim 3200 m2 waar de drie online bedrijven Holder, Betty Blocks en Woeler eind 2017 naartoe verhuizen.

Gartner

Betty Blocks is door Gartner opgemerkt als speler in applicatie-ontwikkelplatformen. Het IT-onderzoeksbureau uit de Verenigde Staten heeft het bedrijf opgenomen in het Magic Quadrant voor Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service (aPaaS). Betty Blocks is opgenomen in de nieuwste Magic Quadrant vanwege het vermogen om te leveren en de volledigheid van de visie. Lees meer over het rapport hier.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!