Redactie - 24 juni 2015

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 21 januari 2016

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 21 januari 2016 image

Op 21 januari 2016 vindt in de vernieuwde Wintertuin van het Grand Hotel Krasnapolsky de eerste editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala plaats. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel: “Op deze gala-avond vieren we samen het belang van de IT- channel voor de Nederlandse economie. We starten met een nieuwjaarsreceptie, daarna volgt het Channel Awards Dinner in een schitterende ambiance en vervolgens is er een afterparty met live entertainment. De presentatie is in handen van Celine Huijsmans, bekend van SBS.”

Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala wordt georganiseerd vanuit de vraag van diverse partijen om een onafhankelijk evenement voor de Nederlandse IT-channel. Het evenement legt de nadruk op netwerken, waarbij de hele DMU uit de Nederlandse IT-channel business aanwezig is. "Tijdens deze avond worden zestien Dutch IT-channel Awards uitgereikt aan resellers, distributeurs en vendoren die een belangrijke bijdrage leveren aan de Nederlandse IT-channel business. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het enige onafhankelijke Channel Award evenement voor de zakelijke IT-branche in Nederland. Het is een unieke netwerkgelegenheid en biedt de kans om elkaar te ontmoeten in informele sfeer en om relaties uit te nodigen en samen te toosten op een succesvol Nieuwjaar”, aldus Kepinski.

Netwerken

De kick-off van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala vindt plaats op dinsdagmiddag 1 september aanstaande tijdens het tweede Dutch IT Society Event. Kepinski: “Dit fantastische netwerkevent, waar beslissers uit de gehele IT-keten aanwezig zijn, vindt plaats in kasteel Cammingha te Bunnik. Daar kunnen CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers en distributeurs tijdens een culinaire beleving met elkaar in ongedwongen sfeer netwerken.”

Grand Hotel Krasnapolsky

Lezers van Dutch IT-channel kunnen vanaf 1 september zelf hun favoriete leverancier nomineren op dutchitawards.nl. De lezers van Dutch IT-channel zullen gaan beslissen wie op 21 januari met een award naar huis gaat. Kepinski: “Het hele team van Dutch IT-channel begroet IT-leveranciers, distributeurs, resellers, serviceproviders en systemintegrators graag op 21 januari in Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam.”

Meer informatie over sponsoring en tafelreserveringen:

www.dutchitchannel.nl/awards

Rob de Kleijnen, 06-40236803, rdekleijnen@dutchitchannel.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!