Witold Kepinski - 24 april 2017

SAP en Microsoft specialist Delaware Consulting wordt delaware

SAP en Microsoft specialist Delaware Consulting wordt delaware image

delaware, een firma die business en IT-transformaties begeleidt, ontwerpt, implementeert en onderhoudt, kondigt trots zijn nieuwe naam aan. In de voorgaande 15 jaar stond het bedrijf bekend als Delaware Consulting. De nieuwe naam reflecteert delawares bredere portfolio en uitbreiding over de value chain.

Peter Oyserman, managing director bij delaware international, licht de naamsverandering graag toe: “Toen we 15 jaar geleden begonnen, wilden we duidelijk maken dat we ook consultancy aanboden naast onze IT-expertise. Maar niet alleen is onze merknaam sterker geworden – we zijn nu echt een globaal bedrijf geworden – ook de diepte en breedte van onze diensten is gevoelig groter geworden.”

Agile

Niet alleen de naam verandert. De domeinnaam van de firma is nu delaware.pro. “.pro is een relatief recente optie als domeinnaam,” vertelt Peter, “en is enkel beschikbaar voor ‘certified professionals’. Dit weerspiegelt ons professionalisme en toont aan dat we met ons merk iets willen zeggen over onze expertise.” Is er een reden voor de d met kleine letter in de naam? “Het is een minimalistische toets die in het verlengde ligt van onze principes rond ‘agile’ denken en handelen, maar het is ook precies en relevant,” legt Peter uit.

SAP en Microsoft

delaware telt meer dan 1.500 werknemers in 13 landen. Het helpt organisaties hun IT, financiën, communicatie- en HR-domeinen te transformeren, van praktische implementaties van nieuwe technologieën tot strategische denkoefeningen op hoog niveau en het veranderen van merk-identiteiten. In het bijzonder beschikt de firma over een zeer geraffineerde kennis van de SAP en Microsoft platformen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!