Redactie - 24 april 2017

Geen last van omgevingsgeluid tijdens spreeksessies ICTVakdag door Sennheiser

Geen last van omgevingsgeluid tijdens spreeksessies ICTVakdag door Sennheiser image

Bezoekers van ICTVakdag kunnen dit jaar veel verschillende spreeksessies volgen in de twee seminarzalen op de beursvloer: Innovation Journey & Telecom Experience. Om te voorkomen dat deze bezoekers afgeleid worden door de activiteit op de beursvloer, wordt hierbij gebruik gemaakt van het Silent Seminar-systeem van Sennheiser.

Tijdens ICTVakdag staan netwerken en kennisdelen centraal. Niet alleen worden bezoekers op de hoogte gebracht van de nieuwste technologieën via de standhouders, ook kunnen zij een ruim aanbod aan spreeksessies volgen in de twee seminarzalen op de beursvloer, genaamd ‘Innovation Journey’ en ‘Telecom Experience’. In deze seminarzalen zet ICTWaarborg dit jaar speciale technologie in om ervoor te zorgen dat de spreker duidelijk verstaanbaar is en men geen last heeft van het rumoer op de beursvloer. Hiervoor wordt namelijk het Silent Seminar systeem van Sennheiser gebruikt.

Het Silent Seminar-systeem bestaat uit een set draadloze headphones met een daarop aangesloten microfoon. Iedere bezoeker krijgt bij de ingang van de zaal een headphone en kan vervolgens rustig en zonder afleiding de kennissessie volgen.

Naast dit systeem, wordt het Tour Guide-systeem van Sennheiser gebruikt voor de ICTVakdag Tour, waarbij de interessante en opvallende stands van ICTVakdag wordt langsgegaan.

Sennheiser zal zelf ook aanwezig zijn op ICTVakdag. Bezoekers kunnen bij de audio-specialist langsgaan op stand K2

ICT-bedrijven die ICTVakdag graag gratis willen bezoeken, melden zich hier aan.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!