HP introduceert nieuwe ZBook mobiele workstations

24-04-2017 | door: Witold Kepinski

HP introduceert nieuwe ZBook mobiele workstations

HP introduceert een nieuwe lijn aan van ZBook mobiele workstations. Deze beschikken over de kracht van een HP Z desktop in een lichtgewicht mobiel design, displaytechnologie, 3D-graphics en server-grade processorvermogen.

Met deze nieuwe reeks workstations zegt HP continue een workstation te bieden voor filmmakers, ontwerpers, artiesten, ontdekkers en andere visionaire denkers.

Zbook is voor zien van divesre beveiligingsfuncties zoals: HP Sure Start Gen32, de eerste zelfherstellende PC BIOS in de sector met uitgebreide encryptie, sterke authenticatie, bescherming tegen malware, gegevensbescherming, identiteitsverzekering, bedreigingdetectie en -reactie.

VR

Een van de modellen is configureerbaar voor een extra soepele VR-ervaring. VR-creatie voor consumptie is snel de strategische richting aan het worden voor veel bedrijven, van pretparken tot autofabrikanten en HP begon al in 2016 met de verkoop van VR-ready desktop workstations.

De HP ZBook Mobiele Workstations komen ook met voorgeïnstalleerde HP Remote Graphics Software voor samenwerken op afstand, evenals HP’s Performance Advisor voor optimale prestaties en HP Velocity voor betrouwbare en snelle netwerkprestaties. ZBook Mobiele workstations zijn tevens ISV-gecertificeerd en getest op militaire standaarden (MIL_STD_810G)9.

DreamColor

HP introduceerde verder nieuwe DreamColor displays, met kleurnauwkeurigheid en automatische kalibraties. De nieuwe displays stellen volgens HP artiesten, fotografen en filmmakers in staat om te doen waar ze goed in zijn: creëren, zonder zorgen.

Prijzen en Beschikbaarheid

HP ZBook Studio is nu beschikbaar in EMEA beginnend op €1,450.

HP ZBook 17 is nu beschikbaar in EMEA beginnend op €1,500.

HP ZBook 15 is nu beschikbaar in EMEA beginnend op €1,350.

HP ZBook 14u prijzen en beschikbaarheid worden deze zomer aangekondigd

HP ZBook 15u heeft een startprijs van €1,050 en is sinds januari beschikbaar

Terug naar nieuws overzicht
Hardware