Redactie - 25 april 2017

NEP The Netherlands transformeert productieplatform met Juniper Networks

NEP The Netherlands, een specialist in mediatechnologie, zet de netwerkoplossingen van Juniper Networks in voor de ontwikkeling van zijn IP-gebaseerde multi-camera televisieproductieplatform.

NEP koos voor de Juniper Networks QFX Series switches als ondersteunende technologie voor de levering van innovatieve televisiediensten zoals 4K video on demand, televisieformats met interactieve splitscreens en 360 graden virtual reality-ervaringen. NEP beschikt over de technologie, mensen en knowhow die nodig zijn om zijn opdrachtgevers in staat te stellen om televisieproducties te maken van prominente gebeurtenissen, zoals de Oscars en Olympische Spelen.

De transformatie van zijn productiesystemen van een traditionele Serial Digital Interface (SDI)-omgeving naar toekomstgerichte, cloud-gebaseerde IP-platforms met een open karakter stelt NEP en zijn opdrachtgevers in staat om te profiteren van een snellere levering van diensten, lagere totale eigendomskosten en meer flexibiliteit. Het cloud-gebaseerde productieplatform maakt daarnaast een flexibele inzet mogelijk van belangrijke regie-elementen, zoals de controlekamer van de regisseur, audio, video en de EVS-operator in de studio.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!