Microsoft Dynamics 365 tools voor sales, talent en retail verrijkt met LinkedIn

25-04-2017 | door: Witold Kepinski

Microsoft Dynamics 365 tools voor sales, talent en retail verrijkt met LinkedIn

Microsoft en LinkedIn bieden nieuwe oplossingen binnen Dynamics 365. “Deze integraties tussen Dynamics 365 en LinkedIn inspireren en geven het potentieel aan van wat er allemaal mogelijk is sinds we de nauwe samenwerking met LinkedIn zijn gestart,” zegt Jan Brouwer, Business Group lead Microsoft Dynamics bij Microsoft Nederland.

Een overzicht van de aankondigingen:

Dynamics 365 en LinkedIn Sales Navigator. De "Microsoft Relationship Sales Package" is vanaf juli 2017 beschikbaar. Dit is een nieuw aanbod en is een combinatie van Microsoft Dynamics 365 for Sales en LinkedIn Sales Navigator Team Edition. Hierdoor worden de processen van Dynamics 365 en Sales Navigator gestroomlijnd en kunnen salesmedewerkers makkelijker bij hun data komen.

Microsoft Dynamics 365 for Talent. Microsoft Dynamics 365 for Talent stelt organisaties in staat om op strategische wijze talent aan te trekken. Organisaties kunnen via dit platform niet alleen de meest gekwalificeerde mensen werven, maar ook op een gepersonaliseerde wijze hun groei binnen het bedrijf stimuleren. Deze oplossing is geïntegreerd met LinkedIn Recruiter.

Microsoft Dynamics 365 for Retail. Microsoft Dynamics 365 for Retail helpt retailers een voorsprong op te bouwen in het competitieve winkellandschap. In een wereld waar de rol van de retailer enorm is veranderd, biedt het intelligente inzichten op operationeel niveau, en helpt het retailers hun klanten te bereiken met moderne, omnichannel shopping-ervaringen.

Microsoft Business Forward

Op 3 mei vindt tevens Microsoft Business Forward plaats, een online customer event over digitale transformatie en hoe business applicaties daaraan kunnen bijdragen – waaronder Dynamics 365, LinkedIn en Power BI. De keynote wordt o.a. verzorgd door Satya Nadella, CEO van Microsoft.

Terug naar nieuws overzicht