Reseller AXEZ verwelkomt nieuwe partners in de cloud

26-04-2017 | door: Jeroen Bordewijk
Deel dit artikel:

Reseller AXEZ verwelkomt nieuwe partners in de cloud

IT-resellers en applicatieleveranciers die beginnen met clouddiensten maken beter niet de fout alles helemaal zelf te willen doen. “Dat is heel duur en het is maar de vraag of je alle investeringen terugverdient”, vertelde René van Dop van reseller AXEZ onlangs aan Dutch IT-channel. Voor resellers en applicatieleveranciers die willen partneren heeft de dataspecialist een volgens René uitstekende hybride oplossing in de aanbieding.

IT-resellers en applicatieleveranciers die naar de cloud willen of moeten van hun eindklant, kunnen gebruik maken van een volgens René 'bijzondere combinatie van traditionele on-premise IT met een eigen datacenter voor cloud computing'. “Met AXEZ Care voor het beheer van zo'n gecombineerde omgeving daaroverheen hebben we echt iets aparts in de aanbieding”, vindt de AXEZ-directeur. “Tel daarbij op onze fundering als HPE Platinum Partner en je begrijpt dat zowel on-premise IT als clouddiensten hier in goede handen zijn.”

Samenwerking

In een interview met Dutch IT-channel hamert René op het belang van samenwerking. “In deze tijd is het cruciaal dat partijen in het ICT-kanaal kwalitatief de beste partner zoeken voor wat ze zelf niet (goed) kunnen. Iedereen praat over 'partneren', maar slechts weinig partijen kunnen het. Met ons teaming-programma laten wij al zeven jaar zien een betrouwbare partner te zijn, voor onze klanten, onze hoofdleverancier HPE, maar ook voor andere IT-resellers en applicatieleveranciers.”

Lees meer in het interview met René van Dop.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter