Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ beschikbaar in Nederland
30-04-2017 | door: Redactie

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ beschikbaar in Nederland

Samsung start met de verkoop van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. De kleur Midnight Black van Samsung Galaxy is het populairst, gevolgd door Orchid Grey. Tot slot was er in de eerste drie dagen van de voorverkopen een groei van 85% te zien in vergelijking met het vorige bestverkopende pre-ordertoestel in Europa, zi meldt Samsung.

“Met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zetten we de eerste stap naar een nieuwe manier van smartphonebeleving,” zegt Gerben van Walt Meijer (foto), Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “We zijn terug naar de tekentafel gegaan en hebben onszelf de vraag gesteld: hoe zou de ideale smartphone eruit zien met de huidige technologische mogelijkheden? Om te beginnen hebben we met een randloos design een betere kijkervaring gecreëerd. Dat levert een meeslependere gebruikservaring op. Bovendien zijn de Galaxy S8 en Galaxy S8+ door tal van nieuwe functies een stap voorwaarts op het gebied van veiligheid."

De Galaxy S8 en S8+ hebben volgens Walt Meijer een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display met een gestroomlijnd design zonder knoppen. "Met het Infinity Display lijkt het of je een eindeloos groot scherm tot je beschikking hebt, terwijl de smartphone zelf relatief klein blijft. Zo ervaar je de films en foto’s die je bekijkt en de games die je speelt extra intens. Door de eerste 10nm chip in de branche zijn snelheid en efficiëntie ongeëvenaard. Ongeacht hoe groot bestanden zijn, je downloadt ze in een oogwenk", aldus Walt Meijer.

Hij vervolgt: "De navigatie van de Galaxy S8 en S8+ werkt hetzelfde als bij eerdere Galaxy smartphones, alleen komen de toetsen pas tevoorschijn als jij ze nodig hebt. Het toestel is volledig glad en egaal en met de vloeiende randen liggen de smartphones prettig in de hand. Nergens wordt de stroomlijn van de smartphone onderbroken, zelfs de achtercamera (12 MP F1.7 Dual Pixel) steekt niet uit. Net als de 8 MP F1.7 camera met autofocus aan de voorzijde, zorgt deze voor de mooiste foto’s en video’s. Ontvang je foto’s en filmpjes die zijn gemaakt met een Galaxy S8 of Galaxy S8+, dan geniet je dubbel, want ook de weergave is optimaal. De kleuren en contrasten die jij ervaart tijdens het kijken van een film of game zijn precies zo bedoelt door de makers. Graphics waren nog nooit zo levensecht op een smartphone als op de Galaxy S8 en Galaxy S8+."

Meijer zegt verder: "De Galaxy S8 en Galaxy S8+ werken samen met de nieuwe Gear VR met controller, powered by Oculus, en je kunt ze ook verbinden met de nieuwe Gear 360. Vanzelfsprekend bestuur je je IoT-apparaten via één geïntegreerde app. Daarnaast zijn de smartphones gebouwd op het geavanceerde veiligheidsplatform Samsung KNOX. Zo kies je voor de biometrische authenticatiemethode die het beste bij jou past, of dit nu de vingerafdrukscanner, irisscanner of gezichtsherkenning is."

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn vanaf nu voor respectievelijk € 799,- en € 899,- beschikbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver.

Bezoek voor aanvullende productinformatie http://www.samsung.com/nl/smartphones/galaxy-s8/.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility