Witold Kepinski - 02 mei 2017

Centralpoint is Plantronics Premium Partner

Centralpoint mag zich vanaf nu Plantronics Premium Partner noemen. Om deze status te verwerven hebben de productspecialisten van Centralpoint het certificeringstraject van Plantronics succesvol doorlopen.

Het Plantronics Partner Connect programma kent verschillen programmaniveaus waarin kerncompetenties en expertisegebieden van wederverkopers helder zijn gedefinieerd. “Centralpoint heeft het hoogste haalbare certificering gehaald, namelijk die van Premium Partner,” zegt Bjorn Spanjers, Head of Channel bij Plantronics. 'Dit geeft ons als fabrikant een waarborg dat iedere eindgebruiker of organisatie die op het gebied van Unified Communications of Contact Center met betrekking tot headsets met zijn vragen terecht kan bij Centralpoint“ aldus Spanjers.

“Naast het kunnen leveren van het volledige Plantronics portfolio op www.centralpoint.nl kunnen onze klanten met de expertise van Centralpoint nu ook een gedegen advies verwachten, ook als het om complexe vraagstukken gaat of zelfs een complete ICT-oplossing.”, aldus Marcel Joosten (foto), Directeur E-Commerce bij Centralpoint.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!