Reasonnet wordt geïntegreerd in Sentia
02-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Reasonnet wordt geïntegreerd in Sentia

Cloud- en datacenterleverancier Reasonnet wordt volledig geïntegreerd worden binnen haar zusterorganisatie Sentia. Sinds 2015 maakt Reasonnet deel uit van de Sentia Group, waaronder de organisaties Sentia, Indivirtual en Reasonnet vallen. Binnen deze groep is Reasonnet de cloud-infrastructuur aanbieder met een self-service cloud propositie geënt op een wholesale–businessmodel.

Ontwikkelingen en kansen in de markt hebben de organisaties doen besluiten om over te gaan tot de volledige integratie van Reasonnet in Sentia. “Wij zijn overtuigd dat de gekozen strategie zal resulteren in meer synergie- en innovatievoordelen. Deze strategische verandering resulteert in een bredere dienstverlening voor zowel de Reasonnet als Sentia partners” aldus Jan Lindeman, Managing Director van Reasonnet.

Bredere dienstverlening
De kennis en diensten van Reasonnet blijven binnen Sentia beschikbaar. Daarmee wordt de dienstverlening van Sentia breder. Daarnaast krijgen de huidige partners van Reasonnet toegang tot de kennis en kunde die Sentia heeft op diverse vakgebieden in huis heeft.

Sentia heeft op dit moment in Nederland, België en Denemarken ruim 280 medewerkers en meer dan 15 jaar ervaring in Managed Application Continuity. De dienstverlening richt zich op zowel private, publieke als hybride cloudplatformen. Deze dienstverlening wordt nu aangevuld met de Sentia Self Service Cloud, naast de reeds bestaande hybrid en managed platform oplossingen. 

Synergievoordelen
Door de schaalgrootte van de geïntegreerde organisatie kan meer worden geïnvesteerd in technologie, innovatie en ontwikkeling. Deze synergievoordelen zorgen voor een optimaal acterend vermogen op de snel veranderende markt. Paul van der Marck, Commercieel directeur Sentia, verwacht dat partners van zowel Reasonnet als Sentia op termijn voordelen zullen ervaren van de integratie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud