Palo Alto Networks breidt Traps Advanced Endpoint Protection uit

02-05-2017 | door: Witold Kepinski

Palo Alto Networks breidt Traps Advanced Endpoint Protection uit

Palo Alto Networks, aanbieder van next-generation security oplossingen, kondigt vandaag uitbreidingen aan voor haar Traps advanced endpoint protection oplossing. De malware en exploit preventiemogelijkheden van Traps zijn verder versterkt en ondersteunen nu ook macOS en Android (beta), aldus Palo Alto Networks.

Voor organisaties die onderworpen zijn aan HIPAA-regelgeving of PCI DSS-normen, gebruikt Traps een preventie benadering van meerdere methoden om zowel bekende als onbekende malware te blokkeren, alsmede exploits voordat ze endpoints in gevaar brengen. Deze manier van werken maakt Traps een geverifieerde antivirus vervanging, aldus Palo Alto Networks.

De verbeteringen in Traps 4.0 gaan deze uitdagingen wel aan en ondersteunen tevens macOS en Android (beta). Bovendien bevat Traps 4.0 enkele nieuwe preventiemodules die zijn ontworpen om ransomware en andere geavanceerde bedreigingen op te sporen en te stoppen, aldus Palo Alto Networks.

Zodra Traps is geïmplementeerd kunnen klanten, in combinatie met andere elementen van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform, zowel endpoint als netwerkbeveiliging en dreigingsinformatie via Panorama network security management samenbrengen. Hierdoor kunnen de risico´s van cyberinbreuken op endpoint, firewalls, cloud en SaaS applicaties worden verminderd zo beweert Palo Alto Networks.

Terug naar nieuws overzicht
Security