Witold Kepinski - 04 mei 2017

Salesforce tweakt AppExchange Partner Programma voor ISVs

Salesforce heeft binnen zijn AppExchange marktplaats een update uitgevoerd rond het AppExchange Partner Programma. Doel is dat ISVs hun applicaties ofwel apps bouwen met gebruik van functies binnen het Salesforce platform.

Salesforce wil zo bereiken dat ISVs meer van zijn functies gebruiken zoals machine learning en analytics. Het Salesforce AppExchange Partner Programma biedt ISVs tools, trainingen en het Heroku development platform. Ook worden startup partners volop ondersteund via een speciaal fonds met enkele miljoenen dollars.

Business-model, onboarding wizard en technologie-tools

Het nieuwe Salesforce AppExchange-partnerprogramma omvat:

Een nieuw business-model, dat ingaat op de thema’s Customer Success, Product Success, Team Readiness en Giving Back.

Een nieuwe onboarding-ervaring met een onboarding wizard, betaal-tools en een nieuw AppExchange-partnerprogramma-dashboard.

Nieuwe technologie-tools, waaronder Salesforce DX en gratis toegang tot Heroku.

“De convergentie van AI, IoT en enorme datasets zorgt voor geweldige, nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars om naast apps aan de slag te gaan met componenten, intelligente bots, datastromen en meer”, zegt Luc Schamhart, Regional Vice President van Noord Europa bij Salesforce. “Het nieuwe AppExchange-partnerprogramma zorgt dat de nieuwe generatie ISV’s één punt hebben waar ze alles kunnen halen om succesvol te zijn. Zij kunnen daar terecht voor trainingen om oplossingen te bouwen op basis van Salesforce-technologie en voor programma’s om die oplossingen wereldwijd in de markt te zetten.”

Op Salesforce AppExchange zijn een paar duizend applicaties en best practices beschikbaar voor partners. Lees meer hier.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!