Floris Hulshoff Pol - 06 mei 2017

Business event Digitale Veiligheid 3.0

Op donderdagmiddag 1 juni vindt in Congrescentrum ArenA te Amsterdam het business event Digitale Veiligheid 3.0 plaats voor ondernemers, managers en ICT-ers van MKB-bedrijven. Het event wordt georganiseerd door BTC in samenwerking met KPN.

Wat komt er op ons af?

Waar cyber attacks vroeger een ver-van-je-bed-show leken, is het nu letterlijk aan de orde van de dag. Niet alleen multinationals, maar ook de MKB-sector heeft er steeds nadrukkelijker mee te maken. Het bewustzijn over digitaal werken neemt weliswaar toe, maar dat geldt helaas ook voor het aantal incidenten. Hoe kun je, moet je en wil je jezelf als bedrijf hiertegen wapenen? Hoe betrek je medewerkers hierbij? Wat zijn de wetten en regels waar je aan moet voldoen? Kom hierachter tijdens het event Digitale Veiligheid 3.0.

Leerzaam programma met onder andere de Nederlandse Edward Snowden 

Brenno de Winter (foto) is beveiligingsonderzoeker en journalist van het jaar 2011, die aantoonde hoe onveilig de eerste OV-chipkaart was. De Winter, ook wel de Nederlandse Edward Snowden genoemd, verdiepte zich in de digitale veiligheid van Nederlandse instanties en het bedrijfsleven. Welke risico’s loopt een gemiddeld MKB-bedrijf? Hoe kunnen we ons voorbereiden op de toekomst? Ander interessant onderdeel in het middagprogramma is Vlaamse gedragspsycholoog en preventieadviseur Filip Janssens die leert hoe je veilig (online) gedrag van medewerkers kunt stimuleren. Daarnaast gaat Joris Geertman, Director Portfolio & Innovation bij KPN Consulting, je bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Informatie Technologie.

Programma aangeboden door BTC en KPN

Digitale Veiligheid 3.0 is een initiatief van BTC uit Amstelveen. Inmiddels zijn al een groot aantal ondernemers, directeuren, managers en ICT-ers aangemeld.

Aanmelden (kostenloos) is nog mogelijk op btc.digitaleveiligheid.biz. Het programma begint donderdag 1 juni vanaf 13:00 uur in Congrescentrum ArenA te Amsterdam en eindigt om 16.45 uur met een netwerkborrel.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!