TSV-Groep is Business Partner van NEC
08-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

TSV-Groep is Business Partner van NEC

NEC Enterprise Solutions en TSV-Groep gaan samenwerken op het gebied van de verkoop en levering van het NEC UNIVERGE 3C communicatie platform in Nederland. TSV-Groep is een system integrator die al ruim 25 jaar intensief samenwerkt met haar klanten om ICT ten dienste van de business te stellen. Daarbij werkt TSV-Groep intensief samen met haar klanten om oplossingen zo te realiseren dat de doelstellingen op het gebied van interne en externe communicatie, bereikbaarheid en klanttevredenheid zo goed mogelijk worden gerealiseerd. 

“Wij leveren geen projecten op, maar helpen klanten hun doelstellingen te realiseren. Zo’n aanpak vraagt om partners die dit begrijpen. NEC is zo’n partner”, licht Alex Veldkamp, directeur van de TSV-Groep, toe. “Onze samenwerking met NEC heeft als doel om kennis, kunde en kracht te bundelen om zo klanten optimaal te kunnen bedienen.”

Marktvraag naar UNIVERGE 3C

Tonko Wedda, managing director van NEC voor de Benelux vult aan: “In TSV-Groep zien wij een Business Partner die een belangrijke bijdrage kan leveren in het adresseren van de marktvraag naar UNIVERGE 3C. Deze complete, op software gebaseerde Unified Communications & Collaboration (UCC) oplossing herdefinieert de manier waarop een organisatie en haar medewerkers communiceren. Juist deze filosofie sluit goed aan bij de manier waarop TSV-Groep wil samenwerken met haar klanten: wij plaatsen beiden de gebruiker centraal!” 

Wedda verwacht veel van de samenwerking tussen TSV en NEC: “Ik ken TSV als een zeer professionele partner met een gedreven team dat samenwerken in haar DNA heeft zitten.” De samenwerking tussen TSV-Groep en NEC wordt met een aantal lopende trajecten vol vertrouwen tegemoet gezien. In een door TSV geïnitieerde campagne worden zowel online als offline de voordelen van samenwerken met behulp van 3C toegelicht. TSV-Groep vertelt hierin dat met behulp van een slimme bedrijfscommunicatie-oplossing kosten te besparen zijn zonder dat hiervoor in eerste instantie een investeringsbudget vrijgemaakt hoeft te worden. 

Terug naar nieuws overzicht