Insight verkrijgt Dell EMC Titanium Black Status in Nederland

08-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Insight verkrijgt Dell EMC Titanium Black Status in Nederland

Cloud en service provider Insight maakt bekend internationaal de Dell EMC Titanium Black status te hebben verkregen. Dit is een special toevoeging aan de hoogste Tiering - Titanium - die te behalen valt in het nieuwe Dell EMC partner programma. Hiermee treedt Insight Nederland toe tot een selecte groep Nederlandse IT-leveranciers die deze status mag voeren.

De Titanium Tiering is het hoogste niveau in het nieuwe Dell EMC partner programma dat begin dit jaar is geïntroduceerd. Na de fusie van Dell en EMC is er voor partners één business-programma opgezet. Insight voldoet internationaal aan alle criteria die Dell EMC aan partners op dit niveau stelt. Met het toekennen van deze topkwalificatie aan Insight spreekt Dell EMC het vertrouwen uit in de capaciteiten van Insight om de klant centraal te stellen, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van Dell EMC-oplossingen, zoals voor hybride en toekomstbestendige cloudtoepassingen, de digitale transformatie en de moderne werkplek.

Digitale transitie

Uit recent onderzoek van de Enterprise Strategy Group blijkt dat een meerderheid van IT-leiders de IT transitie ziet als voornaamste uitdaging de komende jaren. Niet meegaan in de digitale transitie betekent verlies aan concurrentiekracht, vinden zij. Dell EMC-woordvoerder Jeroen Hagen, Channel Sales Director Nederland, licht toe: “De Titanium Tier met de speciale toevoeging ‘Black’ is een erkenning voor de wereldwijde betekenis van Insight in samenwerking met Dell. Wij zien uit naar een nog verdere samenwerking in Nederland. Onze Dell EMC-oplossingen geven invulling aan de Digitale Revolutie door het realiseren van IT Transformation, Workforce Transformation en Security Transformation.”

“We zijn zeer content met deze status. We merken dat klanten behoefte hebben aan een Dell EMC-partij met veelzijdige en brede kennis en ervaring over IT-disciplines en met internationale contacten. Dit hebben wij allemaal onder één dak, zodat wij bedrijven en instellingen, ook internationaal, nog beter van advies kunnen voorzien. Het behalen van de Tier van Titanium met de toevoeging Black is voor ons dan ook de bevestiging dat onze ontwikkeling van license expert naar solution provider succesvol verloopt”, aldus Frank Hoekstra, Vice President Insight Benelux‎.

Op de foto van links naar rechts: Jeroen Hagen (Sales Director Channel Dell EMC Netherlands), Jeannine Peek (General manager Dell EMC Netherlands), Frank Hoekstra (Vice President Benelux), Thalya Van Vloten (Manager Marketing & Vendor Alliances Benelux), John Byrne (President, Global Channel Dell EMC) Michael Collins (Senior Vice President Channel Dell EMC)

Terug naar nieuws overzicht
Cloud