Wouter Hoeffnagel - 08 mei 2017

Guido Peters aangesteld als Channel Marketing Manager van LANCOM Systems

Guido Peters aangesteld als Channel Marketing Manager van LANCOM Systems image

De Duitse fabrikant van netwerkoplossingen LANCOM Systems benoemt Guido Peters tot Channel Marketing Manager. In deze functie is Peters verantwoordelijk voor het ondersteunen van de marketingactiviteiten van LANCOM-distributeurs. De 43-jarige komt van netwerkleverancier Zyxel. Hij volgt Paul Moll op, die het bedrijf op eigen initiatief verlaten heeft.

De handelsprofessional beschikt over meer dan zeventien jaar ervaring in verschillende sales- en marketing-posities binnen de IT en telecommunicatie-branche. In zijn laatste positie droeg hij de verantwoordelijkheid voor distributie-sales en -marketing en voor de online business van netwerkleverancier Zyxel in Duitsland en Oostenrijk.

In zijn nieuwe positie van Senior Channel Marketing Manager ondersteunt Guido Peters de LANCOM-distributeurs met het ontwikkelen en implementeren van doelgerichte marketingplannen rondom het LANCOM-assortiment. Hij rapporteert aan Andrea Volkhardt, Manager Field Marketing bij LANCOM. “Wij zijn buitengewoon verheugd dat we Guido Peters mogen verwelkomen als expert op het gebied van distributiemarketing”, aldus Stefan Herrlich, directeur-aandeelhouder bij LANCOM. “Hij heeft veel kennis van onze branche. Zijn steun bij de verdere ontwikkeling van ons distributielandschap wordt van grote betekenis voor ons.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!