Witold Kepinski - 08 mei 2017

Executive People doet verslag van Dell EMC World 2017

Executive People doet verslag van Dell EMC World 2017 image

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People is op Dell EMC World 2017 dat tussen 8 en 11 mei 2017 in Las Vegas plaatsvindt. Sprekers op de conferentie zijn onder andere Michael Dell (ceo Dell Technologies), David Goulden (president Dell EMC) en Andy Bechtolsheim (ceo Arista Networks).

Thema van de conferentie, waar ruim 13.500 mensen aanwezig zijn waarvan 4000 partners, is ‘Realize’. Hierbij wordt ingegaan op het realiseren van digitale transformatie met Dell EMC business technologie en zijn partners.

Op het evenement worden nieuwe technologie en oplossingen van Dell EMC en betrokken partners geïntroduceerd. Er zijn technische, IT leadership en code & modern opps sessies diie focus hebben op de transformatie. Zo is er focus op cloud, edge computing, containers, all-flash storage, servers, data protection, networking, hyperconverged, VR & AR. Verder wordt er een CIO Summit gehouden.

Monty Python en HPE

Dell EMC heeft verschillende concurrenten maar het lijkt er op dat Hewlett Packard Enterprise speciaal op de korrel wordt genomen. Daarvoor heeft Dell EMC een video gemaakt op basis van de Monty Python and the Holy Grail film. Bekijk de originele scene hier.

NetApp

Toevallig heeft NetApp een sales meeting in Las Vegas waar ook veel Nederlandse NetApp medewerkers aanwezig zijn.

WK

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!