NexyZ trad op als adviseur van TenICT bij verkoop aan AnyLinQ
09-05-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NexyZ trad op als adviseur van TenICT bij verkoop aan AnyLinQ

De oprichters en aandeelhouders van TenICT BV hebben hun belang in TenICT per 1 mei 2017 verkocht aan AnylinQ. NexyZ trad op als adviseur van TenICT. Dit meldt Kees van der Luyt, partner van NexyZ.

NexyZ Corporate Finance (www.nexyz.nl), opgericht in 2007, is één van de grootste onafhankelijke corporate finance boutiques in de Nederlandse fusie- en overnamemarkt met een volledige focus op ICT. NexyZ adviseert en begeleidt zowel beursgenoteerde als private ondernemingen tijdens het gehele proces van koop, verkoop, groei- of herfinanciering van een onderneming of bedrijfsonderdeel.

Infrastructuur

De overname van TenICT is de volgende stap in de strategie van AnylinQ om de grootste full service IT-infrastructuur dienstverlener in de Benelux te worden. De transactie stelt AnylinQ en TenICT in staat om hun klanten een compleet palet aan hoogwaardige Datamanagement en IT-infrastructuuroplossingen en diensten aan te bieden.

Storage

TenICT is een IT-kennisorganisatie gespecialiseerd op het terrein van security, open source, network en virtualisatie van IT-infrastructuren. Anylinq is volgens Voorhuis in voornoemd domein toonaangevend op het terrein van datamanagement, data availability, back up en storage.

Datamanagement

Door deze bundeling van krachten ontstaat het grootste gespecialiseerde IT-infrastructuur bedrijf van Nederland met 200 gedreven professionals met alle kennis in huis om klanten volledig te ontzorgen op het terrein van Datamanagement en IT-infrastructuur.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter