Witold Kepinski - 09 mei 2017

Dell EMC tweakt VxRail hyperconverged aanbod met cloud consumptiemodel

Dell EMC heeft verbeteringen aangebracht aan zijn hyper-converged-infrastructuur (hci) en introduceert een ‘cloud consumptiemodel’ voor het vereenvoudigen van de adoptie van zijn VxRail hci oplossingen. Dit meldt de leverancier tijdens de Dell EMC World 2017 conferentie in Las Vegas.

De nieuwe updates voor het Dell EMC hyper-converged infrastructure-portfolio (HCI) omvatten Dell EMC VxRail Applicances 4.5, dat uitgebreide enterprise-software en hardware-opties biedt voor de hci appliances.

Cloud

De nieuwe Dell Financial Service Cloud Flex voor HCI biedt een ‘cloud-consumptiemodel’ voor on premises HCI met maandelijkse betalingsmogelijkheden en geen kosten vooraf of verplichtingen na het eerste jaar. Dit model kan ook door Deel EMC partners worden gebruikt bij de verkoop aan klanten. "De klant bepaalt zelf of die na 12 maanden verder gebruikt maakt van VxRail of niet", aldus Marius Haas, President en Chief Commercial Officer voor Dell EMC Commercial Sales.

Virtualisatie

De nieuwe Dell EMC VDI Complete-oplossingen bieden verder nieuwe mogelijkheden voor desktop- en applicatievirtualisatie op HCI tegen voorspelbare prijzen en een optimale total cost of ownership zo beweert Haas.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!