Zyxel lanceert VPN-firewall om groeiende multi-site bedrijven te beveiligen

09-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Zyxel lanceert VPN-firewall om groeiende multi-site bedrijven te beveiligen

Het beschermen en beveiligen van data en applicaties binnen een bedrijf is een pittige uitdaging. Maar dat wordt nog complexer wanneer er data en applicaties vaker op verschillende locaties wordt gebruikt. Zyxel heeft daarom voor de grotere klanten de USG2200-VPN ontwikkeld, een VPN-firewall die data en applicaties op meerdere locaties beschermd.

De Zyxel USG2200-VPN Firewall is speciaal ontwikkeld voor organisaties die meerdere kantoren en (thuiswerk) locaties hebben. De USG2200-VPN is volledig geïntegreerd met de VPN ’concentrator technologie’ voor het snel afhandelen van meerdere VPN-verbindingen (tot 3.000 VPN-tunnels) tussen bijkantoren, locaties van partners, thuiswerkers, mobiele werknemers, BYOD-omgevingen en bepaalde werknemers die een sterke netwerkbeveiliging eisen.

Versleuteling
De Zyxel USG2200-VPN Firewall ondersteunt meerdere VPN-verbindingen (IPSec/SSL/L2TP over IPSec). Hierdoor kan de Zyxel USG2200-VPN verschillende devices, zoals notebooks, tablets en smartphones, veilig verbinden op het bedrijfsnetwerk. Hierbij worden moderne beveiligingstechnologieën toegepast zoals SHA-2-versleuteling die sterke data beveiliging biedt.

Het beveiligde netwerk over meerdere locaties wordt beheerd door de Zyxel Cloud CNM SecuManager software. Deze security-software zorgt dat alle Zyxel security appliances up to date zijn, ongeacht de locatie waar deze zich bevinden.

Hoge beschikbaarheid
De Zyxel USG2200-VPN Firewall garandeert dat het netwerk altijd beschikbaar is. Dit wordt mogelijk gemaakt door de multilayer High Availability (HA) Pro design van de firewall. De HA-technologie biedt hoge beschikbaarheid van hardware, verbindingen en VPN-services. Daarnaast is de firewall voorzien van hot-swappable stroom & fan modules, multi-WAN load-balancing/failover en VPN High Availability.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware