Portland en IT Glue sluiten partnership

10-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Portland en IT Glue sluiten partnership

Portland en IT Glue kondigen een samenwerkingsovereenkomst aan. De overeenkomst stelt Portland in staat Managed Service Providers (MSP's) verder te ondersteunen met het optimaliseren van hun interne documentatie processen.

“Een van de grootste uitdagingen die MSP's hebben, is het efficiënt, transparant, consistent opslaan en 24/7 beschikbaar hebben van alle documentatie die betrekking heeft op het dagelijks managen van de ICT- infrastructuur van MKB-bedrijven", zegt Phil Sansom, Managing Director EMEA van IT Glue. Samson geeft aan dat het platform van IT Glue goed aansluit op het producten- en dienstenportfolio van Portland.

SaaS

George van Brugge (foto), CEO van Portland Europe, is van mening dat MSP's onnodig veel tijd kwijt zijn aan het opzoeken van wachtwoorden, het op verzoek beschikbaar stellen of hebben van documentatie en/of gemaakte afspraken. Het SaaS-platform van IT Glue biedt uitkomst en kan MSP’s per dag 20% van hun uren besparen. Ook van Van Brugge aan dat Portland de afgelopen jaren ruim 1.000 IT-dienstverleners heeft geholpen te transformeren naar een MSP-model.

Terug naar nieuws overzicht
Software