Witold Kepinski - 10 mei 2017

iFusion Analytics en Interoute leveren samen edge analytics

iFusion Analytics, aanbieder van geïntegreerde big data as a Service (iBDaaS) is een samenwerking aangegaan met Interoute, eigenaar en operator van netwerken en een wereldwijd cloud services platform, om edge analytics aan te bieden.

Door iFusion’s iBDaaS platform te combineren met Interoutes wereldwijde netwerk van verbonden Virtuele Datacenters (VDC’s), worden organisaties in staat gesteld om data dichter bij de originele bron te verwerken en binnen enkele minuten analytische inzichten te verkrijgen, in plaats om lang te wachten op de resultaten van een query uitgevoerd op een vergrendelde fysiek lokale server.

Big Data

iFusion Analystics biedt schaalbare Integrated Big Data as a Service (iBDaaS) oplossing voor de zakelijke markt. De ‘templated’ benadering levert een complete cyclus vanaf de oplossing voor een zakelijk probleem door middel van de Big Data software onderdelen tot aan de ingebruikname van de architectuur en levert samen met partners capaciteit als een dienst aan de afnemers. iFusion is actief in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Europa en India met een wereldwijd bereik via partners en allianties.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!