Witold Kepinski - 10 mei 2017

Smart Connections en Verduin CRM Consultants fuseren

Customer engagement agency Smart Connections versterkt zijn consultancydienstverlening door te fuseren met adviesbureau Verduin CRM Consultants. Ruud Verduin, directeur van Verduin CRM Consultants, treedt toe tot de directie van Smart Connections. Beide partijen werkten al langer samen, maar met de fusie worden de banden verder versterkt zo beweren de twee partners.

Verduin CRM Consultants ondersteunt sinds 1998 ondernemingen bij het opstellen van effectieve klantstrategieën en het ontwerpen en implementeren van klantgerichte organisaties. Daarnaast is Verduin CRM Consultants een leidende speler bij selecteren van CRM software.

De fusie met Verduin CRM Consultants past volgens betrokkenen in de groeistrategie van Smart Connections. Smart Connections (voorheen CRM Factory) is vooral bekend door hun effectieve klantdialoogprogramma’s en data driven marketing services. Opdrachtgevers vragen steeds vaker om ondersteuning bij het formuleren van customer engagement strategieën en veranderplannen naar een data driven organisatie. Door de fusie met Verduin CRM Consultants versterkt Smart Connections zich op deze gebieden.

Uitbreiding directie

Ruud Verduin treedt toe tot de directie van Smart Connections, die verder bestaat uit Aart Leenaars. Ruud Verduin is een bekende naam in de vakgebieden customer engagement en customer relationship management. Hij was onder meer voorzitter van het Platform voor Innovatie in Marketing, lid van de jury van de CRM Awards en hoofddocent van diverse postacademische opleidingen. Ook is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op het gebied van customer experience management. Binnen Smart Connections zal hij onder meer leiding geven aan de consultancyactiviteiten.

Groeiambitie

Met deze fusie geeft Smart Connections invulling aan haar groeiambitie om klanten in de sectoren waarin ze actief is een effectieve totaaloplossing te kunnen bieden bij het realiseren van waardevolle klantrelaties. Verdere fusies of overnames worden zeker niet uitgesloten.

Aart Leenaars (directie Smart Connections):” We zijn erg blij met de aanvulling van Verduin CRM Consultants en alle kennis en ervaring die ze meenemen. Ruud Verduin en ik kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en hebben veel zin in de aankomende tijd”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!