Witold Kepinski - 10 mei 2017

Robin Scholten wordt directeur KPN Internedservices

KPN Internedservices, een dochteronderneming van KPN kondigt per 1 mei 2017 de benoeming van Robin Scholten aan als Directeur van de onderneming. De benoeming van Robin Scholten is de volgende stap in de krachtenbundeling van KPN en Internedservices met als doelstelling haar positie op de snelgroeiende Nederlandse Cloud computing markt te versterken.

KPN Internedservices blijft opereren als een zelfstandige dochteronderneming van KPN. Scholten vervangt de huidige directie bestaande uit Arjan Steevels en Jan Willem des Tombe (foto) die sinds de overname door KPN medio 2015 de onderneming succesvol hebben geïntegreerd en verankerd binnen KPN. Steevels en des Tombe verlaten Internedservices na een periode van overdracht per 1 juli aanstaande om zich te richten op nieuwe uitdagingen.

Robin Scholten is sinds 2000 in dienst bij KPN en heeft in de periode tot heden meerdere posities vervuld binnen de Business Market divisie van KPN. Hij heeft een jarenlange IT-achtergrond bij onder meer Getronics en als Director IT Services. In zijn laatste functie was Scholten als Vice President verantwoordelijk voor het portfolio Corporate en Large Enterprises binnen KPN.

Jan Willem des Tombe (foto), CEO van Internedservicesm meldt in een persbericht: “Na een intensieve en succesvolle periode van samenwerking met KPN kunnen we stellen dat we Internedservices nu blijvend hebben gebundeld met KPN en stevig hebben verankerd in het KPN-portfolio en de go-to-market voor de zakelijke markt. KPN staat er op het vlak van Cloud computing en IT Services sterker voor dan ooit met een niet te evenaren compleet portfolio managed hybrid Cloud oplossingen, Cloud workspace en een breed palet aan managed –en securityservices. Het komt er nu op aan om commercieel verder te versnellen door de samenwerking met de KPN-verkooporganisatie verder vorm te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat Robin Scholten de juiste man is om deze versnelling te brengen. Voor Arjan en mijzelf is dit een zorgvuldig gekozen moment om de onderneming in goede handen achter te laten en ons te richten op nieuwe uitdagingen in deze enerverende markt.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!