OKI Systems introduceert nieuwe witte tonerprinter voor de grafische sector

10-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

OKI Systems introduceert nieuwe witte tonerprinter voor de grafische sector

OKI Systems presenteert een nieuwe witte tonerprinter voor de grafische sector. De printer is specifiek ontwikkeld om effectief te kunnen inspelen op een snel veranderende markt.

OKI’s Pro8432WT is een compact vormgegeven A3 witte tonerprinter, waarmee OKI de reële kosten van printen met witte toner verlaagt. De producent levert standaard twee extra witte tonercartridges mee, goed voor in totaal zo’n 13.000 witte pagina’s. De Pro8432WT is daarmee standaard voorzien met voldoende toner voor een snelle terugverdientijd. Een ideale printer voor printshops, grafische bedrijven en andere organisaties die prints van hoge kwaliteit willen leveren op bijvoorbeeld textiel, keramiek en reclamematerialen.

Betaalbaar alternatief

“De Pro8432WT is ontworpen voor printshops en ontwerpstudio’s waar ruimte een schaars goed is en biedt een betaalbaar en snel alternatief voor het bedrukken van bijvoorbeeld silk screens en andere decoratieve materialen. De printer is snel en makkelijk in gebruik te nemen en kan daardoor meteen nieuwe omzet genereren in bijvoorbeeld printshops in winkelstraten en bij organisaties die zich toeleggen op productieprints”, zegt Erwin Bader, Country Manager Nederland van OKI Systems.

Printen met witte toner zorgt voor een volledige kleuroverdracht op geweven stoffen. Hierdoor kunnen kledingstukken in welke kleur dan ook in één keer van een print voorzien worden. Het tijdrovende proces van meerdere runs om gekleurde kleding te bedrukken, is hiermee verleden tijd. Bovendien is de Pro8432WT ontworpen om compatibel te zijn met alle belangrijke merken transfermedia. Daarmee biedt de printer nieuwe omzetmogelijkheden voor printopdrachten met hogere marges. Zo is het mogelijk met de nieuwste flexibele transfermedia op lage temperatuur bijna elk materiaal te bedrukken, van katoen tot synthetische stof, van glas, metaal en acryl tot hout.

Geoptimaliseerd voor transfermedia

Het bedrukken van kleding wordt kosteneffectief dankzij de nieuwe, lichte en enkelvoudige transfermedia die zorgen voor een hoge dekkingsgraad van witte toner. Het transfersysteem is snel, makkelijk en de set-upkosten zijn aanzienlijk lager dan bij andere digitale printtechnieken, zoals direct-to-garment. De Pro8432WT is geoptimaliseerd voor transfermediaprinting en maakt gebruik van speciale fuser- en tonertechnologie waarmee levendige kleuren met een hoge dekkingsgraad op textiel worden geprint die ook in de was goed blijven.

De specificaties van de Pro8432WT zijn:

  • Afdruksnelheid kleur: tot 35ppm
  • Printresolutie: 1.200x600dpi
  • Processorsnelheid: 800MHz
  • Papierinvoer: MPT 100 vel; eerste lade 300 vel
  • Geheugencapaciteit: 256MB RAM; maximaal 768MB RAM, optioneel 16GB SDHC Memory Card4
  • Netwerkaansluitingen: 10/100/1000 Base Ethernet, optioneel wireless LAN
  • Gewicht: 37kg
  • Afmetingen (HxBxD): 360 x 449 x 552mm
  • Max papiergewicht: 220gsm Tray, 256gsm MPT
  • Toner Cartridge Yield (kleur/wit): 10.000/4.500 pagina’s

Prijzen en beschikbaarheid

Informatie over prijzen en beschikbaarheid is beschikbaar via geautoriseerde OKI White Toner resellers.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware