Central Point wint Europese aanbesteding van provincie Groningen en Drenthe

11-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Central Point wint Europese aanbesteding van provincie Groningen en Drenthe

Central Point maakt bekend de Europese openbare aanbesteding te hebben gewonnen voor de levering van ICT-werkplek en server hardware aan de provincies Groningen en Drenthe (met uitzondering van server hardware) en de Omgevingsdienst Groningen. In totaal hebben de genoemde instanties 1.800 werkplekken. De provincies Groningen en Drenthe werken nauw samen rond strategische ontwikkelingen op het ICT gebied. Kennis uitwisselen, gezamenlijk contractmanagement uitvoeren en gezamenlijk beleid bepalen zijn onderdelen van deze samenwerking. Het contract heeft een looptijd van één jaar met optioneel viermaal een verlenging van één jaar.

Het perceel hardware bij provincie Groningen bestaat uit notebooks, tablets, thin clients, desktops, werkstations, serverapparatuur, rack mounted servers en alle overige werkplek gerelateerde hardware. Bij de provincie Drenthe wordt in dit contract geen server apparatuur afgenomen. Naast de levering dient ook de garantie-afhandeling te worden verzorgd en wordt een webshop ingericht voor een eenvoudige en efficiënte bestelmethode. Optioneel kunnen ook logistieke diensten worden gevraagd.

Verheugd
Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Centralpoint: “Wij zijn zeer verheugd met de gunning van de aanbesteding van werkplek hardware door de provincies Groningen en Drenthe. Hiermee tonen wij aan dat wij met ons zeer brede assortiment, persoonlijke aandacht en onze gebruiksvriendelijke webshop de provincies kunnen helpen met het realiseren van een hoge klantbeleving en het verlagen van hun verwervingskosten.”

John Tomassen, contract en licentiemanager provincie Groningen: “Gezamenlijk aanbesteden verhoogt niet alleen de samenwerking tussen de aanbestedende partijen (in dit geval Omgevingsdienst Groningen, Provincie Drenthe en Provincie Groningen), maar biedt ook meer mogelijkheden voor een “partnerschap” met de markt. Met Centralpoint denken we een goede partner te hebben gevonden”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware