VMware en Oracle werken nauw samen rond beheer en security

12-05-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware en Oracle werken nauw samen rond beheer en security

VMware en Oracle werken nauwer samen rond beheer en security. Hierbij integreert het VMware Airwatch beheerplatform voor mobiele devices met Oracle mobiele business applicaties en Oracle Mobile Cloud Service (OMCS).

Door de samenwerking zegt Oracle aan zijn klanten een robuust mobiele ecosysteem te bieden met hoogwaardige applicatie beheer en security via VMware AirWatch.

Applicatie

VMware Airwatch kan worden ingezet voor mobile applicatiebeheer van Oracle business applicaties en op maat gemaakte applicaties die werken op OMCS. Organisaties kunnen hierdoor Oracle applicaties beheren vanuit een platform in combinatie met andere merken software. Hierdoor kunnen organisaties met VMware Workspace ONE en Airwatch eenvoudiger een digitale werkplek beheren zoals een smartphone, tablet, notebook of desktop.

Forrester

Oracle biedt zijn enterprise mobiele applicaties in de Apple App Store en heeft samen met AWS, IBM en Microsoft een sterke positie in de markt, aldus het rapport The Forrester Wave: Mobile Development Platforms, Q4 2016.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Mobility